Over ons

Autobedrijf Donders & Carprof Volkel

Over ons

Autobedrijf Donders en Carprof Van Katwijk doen er alles aan om de klant tevreden te stellen met op maat geleverde service. ‘Wij zijn een degelijk en vertrouwd adres, zowel voor verkoop van jong gebruikt als voor onderhoud en reparaties en dat maken we waar door de klant alle zorgen uit handen te nemen’, aldus de twee geestdriftige ondernemers.

Donders en Van Katwijk staan voor kwaliteit en duurzame mobiliteit. ‘Wij maken heldere offertes, persoonlijke service op maat en leveren eersteklas auto’s, die we ook nog eens perfect onderhouden. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. En we zijn pas tevreden als de klant dat ook is.’

‘Wij durven te zeggen, dat ons autobedrijf geknipt is voor elke automobilist, of die nu ervaren is of een beginner. Wij maken de aanschaf van een auto en het rijden ervan voor onze klanten zo comfortabel mogelijk. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Betrouwbaarheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel.’

Synergie

‘Groot voordeel van onze aanpak is de synergie tussen onze twee bedrijven’, aldus Marcel Donders (52). Anton van Katwijk (51) is een kei op het gebied van reparatie en onderhoud van welk automerk dan ook. Bovendien weet hij alles van software-aanpassingen en tuning, erg belangrijk in de moderne automobieltechniek.

Van Katwijk werkt al sinds 1983 als autotechnicus, onderhoudt airco-installaties, regelt schadeherstel en verricht keuringen en onderhoud aan personenauto’s, maar ook campers. Om de service te optimaliseren is hij sinds twee jaar aangesloten bij Carprof, een organisatie die dealerkwaliteit levert voor een betere prijs en bijvoorbeeld 24 maanden garantie geeft op reparaties én arbeidsloon. Ook (buitenlandse) pechhulp behoort tot de professionele diensten van Carprof. ‘Wij verzorgen alles wat er tussen de voorste en achterste kentekenplaat aan de hand is’, zo drukt Anton van Katwijk het plastisch uit.

Kwaliteit

Autobedrijf Donders heeft een fraai ingerichte showroom met een oppervlakte van ruim 400 m2 op de bovenverdieping van het bedrijf aan de Vloetstraat 17 in Volkel met een aantal jonge gebruikte auto’s uit elk denkbaar segment.

Voor zijn assortiment zoekt Marcel Donders ook in het buitenland naar geschikte en technisch perfecte modellen. Desgewenst gaat hij voor zijn klant op zoek naar diens gedroomde wagen. ‘Goed is daarbij amper goed genoeg,’ aldus Donders. Bovendien: elke auto wordt onder Bovag-garantie geleverd.